Om Bulls Graphics

Vores historie

Bulls Graphics’ historie er lang. I 1959 startede vi vores virksomhed i Halmstad, da vi som Bulls Tryckeri begyndte at producere telefonbøger. Gradvist voksede selskabet, og flere opgaver gav en større maskinpark. I dag findes trykpressen ikke længere i Halmstad. I stedet samarbejder vi med flere trykkerier i Europa, mens vi på hjemmebanen fokuserer på de grafiske tjenester, som er vigtige for vores kunder: projektledelse, prepress og prøvetryk. Og derfor hedder vi nu Bulls Graphics.

Bulls Graphics ejes af Bulls Press AB i Stockholm, der er en familieejet medievirksomhed. Bulls Press repræsenterer flere kendte mærkevarer, driver et billedbureau og arbejder med redaktionel produktion og syndikering til både dags- og ugepresse samt forlag.

Tryk af bøger0

Prosjektledelse0

Service0

Ansatte
team_image
Daglig leder

James Eliasson

james.eliasson@bullsgraphics.se
T +46 (0)35 14 41 75
M +46 70 594 41 50

team_image
Grafisk design og prepress

Johan Svensson

johan.svensson@bullsgraphics.se
T +46 (0)35 14 41 63

team_image
Økonomiansvarlig

Theres Lydén

theres@bullsgraphics.se
T +46 (0)35 14 41 52

team_image
Prepress og repro

Michael Westergren

micke@bullsgraphics.se
T +46 (0)35 14 41 69

team_image
Prosjektleder

Lotta Blomdahl

lotta@bullsgraphics.se
T +46 (0)35 14 41 77

team_image
Salg

Bodil Wendel

bodil@bullsgraphics.se
T +46 (0)35 14 41 74

Samarbejdspartnere
Trykkeri
Standartu Spaustuve

Standartų Spaustuvė ligger i Litauen og er vores hovedsamarbejdspartner, som vi har repræsenteret på det skandinaviske marked siden 2004. Standartų Spaustuvė er med sin moderne maskinpark specialist i bøger i standardudførelse.
Sammen med Bulls Press har Bulls Graphics et servicekontor i Vilnius, som ved behov kan bistå trykkeriet med fysisk tilstedeværelse og kvalitetskontrol under trykprocessen.

Trykkeri
Finidr

Dette er vores nyeste samarbejdspartner. Siden 2013 har vi repræsenteret Finidr i Sverige og Norge, som har en unik bredde i sit produktrepertoire.
Finidr ligger i Tjekkiet og er Mellemeuropas største bogproducent. Trykkeriet har flere miljø- og kvalitetscertificeringer og arbejder efter Lean-konceptet, som er en hjørnesten, når det gælder høj kvalitet.

Trykkeri
Scandbook

ScandBook er vores svenske samarbejdspartner. Scandbook er Nordens førende bogtrykkeri inden for sort-hvid tryk og har to produktionsenheder i Falun.
ScandBook producerer de tre vanligste bogtyper inden for hardcover, softcover og pocket.
Med ScandBook som samarbejdspartner kan vi tilbyde dig flere omkostningseffektive alternativer inden for bogproduktion.